BAO TAKEAWAY

Thaimad i Nordsjælland – mad ud af huset

Står den på thaimad i Nordsjælland i aften? Så bør du stikke hovedet forbi Bao Take Away og bestille din thaimad. Vi tilbyder en række traditionelle thairetter, som du med sikkerhed vil elske. Alle vores retter er lavet fra bunden, hvor grøntsagerne er skåret i hånden for at give dig den bedste smagsoplevelse.

Original thaimad i Nordsjælland – rene linjer

Hos Bao Take Away sætter vi pris på det traditionelle thailandske køkken, og vi laver derfor simpel thaimad i Nordsjælland, som du får det i Thailand. Her er friske eksotiske grøntsager, karry, chili, kokosmælk og ingefær omdrejningspunktet, og det kan smages i hver bid, du tager af vores thailandske retter. Krydrede, sprøde eller søde retter. Du bestemmer selv, hvordan du vil have din mad. Se hele vores menukort her!

Thaimad til hele familien

Hos Bao Take Away kan vi lave thai mad ud af huset til hele familien. Til de mindste i familien kan vi lave milde børnevenlige retter, som ikke er tilsat chili eller andre stærke krydderier. Husk blot at oplyse os dette ved bestilling. Til de mere hardcore kan vi tilsætte en større mængde chili, alt afhængig af dine smagspræferencer.

Thaimad i Nordsjælland i det fri

Er du på besøg i Nordsjælland og har lyst til at tage din thaimad med ud i naturen, så byder det nordsjællandske på en række skønne seværdigheder. Du kan eksempelvis tage plads på Kronborg Strand, hvor der er udsigt til Kronborg Slot, eller sætte dig ned til Helsingør Nordhavn, hvor op til 1000 store og små både ligger til kaj. Her kan du om sommeren nyde din thaimad i Nordsjælland i solen, mens ungerne fanger krabber.

Bao Take Away – thai mad ud af huset

Kig forbi Bao Take Away på Rosenkildevej 61. Du kan også bestille din take away thaimad i Nordsjælland på 53 82 68 68 og slippe for at vente i butikken.